Friday, April 07, 2006

All boys!

Here some pics that i want to share with you. This guys are ....HOT!. So, tell me, which one do you like most!...ahaks..

2006..i'm coming!

Some how, when you already in the game, it's a bit difficult to quit, but in my case, it is just a bigin!
On March, I was in Sydney for MARDI GRASS 2006. It was fantastic vacation and party; i must say! Lot's of party, drugs and sex! What a haven!. Me and other friends from Malaysia, London, Germany, Brasil, Japan and not to forget from France are having so much fun.

SEX.
Always my priority. Oxford Streets is a GAY and LESBIAN streets. People just holding hands, kissing and even cruising with no worries. I'm amazed coz' i never seen it in my country.

PARTY and DRUG.
Shit..partying in Sydney was good and i must say, i had so much fun! Drugs...not that good but so exspensive....Omigod!

Anyways,
Some pictures from me. Have fun!

Tuesday, November 22, 2005

Lama Giler

Aiyooo, lama giler aku tak menulis. Lebih satahun. Siap berabuk Blog aku. Anyway, aku dah kumpul berbagai idea bernak untuk diselitkan dalam blog aku. Tunggu. Masanya akan tiba. Akan ku gegarkan dunia dengan cerita yang sensasi lagi panas....huh...siap kau.

Tuesday, April 19, 2005

Setelah cinta itu hilang

Hi, sekali lagi kita berjumpa setelah hilang sekejap tanpa berita. Mungkin sibuk sedikit dengan kerja dan di campur pula dengan aktiviti harian yang lain. Lagi pun, peluang aku menulis cuma ketika di ofis sahaja dan itu pun ketika aku dah siap semua kerja dan tak ada apa nak buat. Macam hari nie, aku dah submit kerja aku kat client setelah berminggu berhempas pulas dan harap2 berhasil. Semoga aku dapat project nie dan dapatlah aku naik gaji...hhehehe..

MIZI.

Aku teringin untuk menulis teatang Mizi sebabnya ada sesuatu yang menarik untuk au kongsikan dengan anda semua. Aku jumpa Mizi kat Tasik Kelana Jaya. Aku tak ingat bila. Namun, pada malam tu, aku duduk seorang kat tepi bangku. Biasalah, bila dah tayang muka, tentu ada yang berkenan. Tapi, waktu, aku tengah bersembang dengan satu mamat cina yang sememangnya suka kat aku. Tak lama selepas tu, Mizi lalu bila terpandang aku, terus dia stop dan menyapa budak cina nie. Namun, dia tak perkenalkan dirinya pada aku, cuma pada budak cina nie saja. Kau rasa pelik tapi aku dapat rasakan yang dia sebenarnya berminat dengan aku. Dan akhirnya segala persoalan terjawab biala aku nak blah...

Bila aku berlalu dari mereka, tak lama selepas itu, dia berada dibelakang aku dan menyapa aku dari belakang...dan aku seperti biasa yang terkenal dengan cara dan gaya cool memulakan bicara dan terus rancak....lama telah bersembang, dan aku pundah rasa nak balik. Bila aku cakap nak balik, terus dia kata nak ikut....!!fuhh..apa lagi, peluang terbuka, lobang dah ada...dan dengan besar hatinya aku ajak dia ikut aku balik..dan malam tu, kat bilik aku...aku kerjakan dia sepuas-puasnya. Aku fuck dia sampai tiga kali malam tu...best gila. Dan yang bertambah best, dia yang nak aku fuck dia.....siap tak puas tu...Btwy, hes a good sex partner. And very good in bed. Very agressive...!!!nice ass and bud...

Oklah...mals nak cerita detail sangat sebab nanti keras pulak batang aku nie...ok lah , chioo...sampai jumpa lagi....

Wednesday, December 29, 2004

2004 bakal berlalu...

Hem, lama betul tak menulis nie. Memang sibuk dengan kerja dan juga aktiviti lain. Namun, yang penting, aku gembira dengan apa yang aku ada. Seperkara yang aku ingin kongsikan kisah yang berlaku pada minggu lepas. Waktu hampir seluruh dunia cuti untuk meraikan Krismas. Well, Christmas Eve aku kat Rumah Az di Damansara. Az tinggal bersama pasangannya J. Disana ramai lagilah teman2 yang hadir memeriahkan suasana antaranya Scoot, Nz, Sue, Juq, dan ramai lagi. Selepas dinner, aku ikut Az ker Zouk KL bersama J and Scoot. I adalah kali ketiga aku ke Zouk. Memang cool tempatnya. Happening sangat. Kami berempat berparty sampai Zouk tutup. Dan selepas itu aku sambung pula di Valvet Under Ground samapai 630 pagi. Bayangkanlah betapa meriahnya kami berparti. Ditambah pulak, kami semua ambil drugs, barulah melayang kepala dibuatnya. Malah tak terasa langsung letihnya. Esoknya, kami pergi ke Zouk lagi, kali nie lebih meriah samapikan aku flat terus. Siap termuntah2 sebab terlebih dos. Kepala dah melayang2 bagai orag gila, tapi memang best...lupa segala masalah sekejap..Oklah. aku sebenarnya bayk nak cerita tapi masa tak ada. c u.

Friday, October 22, 2004

Masa yang berlalu...

Huh, lama juga tak menulis. Sibuk dengan kerja sikit. Terkejar kesana kemari. BTWY, today is already nine days in Ramadhan. All muslim around the world fasting. Dalam bulan puasa nie, memang bayak sangat cabaran. Terutama bila aku pergi kerja. Dalam train tu dah padat, penuh orang. dan bila penuh berhimpit-himpit. There's one day yang aku berhimpit dengan satu mamat yang agak comel. Fuhh...

Hari ini aku kat office. Nak buat kerja sikit. Bayak sangat kerja yang tertunggak. Tak tahu bila boleh siap.Oklah, go to go...chio.

Sunday, July 11, 2004

I saw Nito....

I saw Nito today at Mamak Stall. Dame it, hes so hendsome...gorgueus sesangat. He waz with his friends a girl and a Indian Guy. When i was passing by him, hes looking at me and i purposely bend down my head...malu beb..and i noticed, from hes eyes, hes looking at me. Gosh, he's so cool. But the thing is, i will never get him. Hes to good to me. Fitness instructor and i believe he's a model as well. Hi Nito, i wish i can know u and be one of your good freinds.

Friday, July 09, 2004

Nito call...

Wahh...gembira lak aku hari nie. Mana tak nya, tadi ada seseorang yang tidak disangka-sangka call aku. Nito! Hem, memang macho. Bila berdepan jer, dah rasa nak luruh jangtung aku. Nito ni Chindian. Fitness instructor lak tuh. And yang menariknya tak caya lak orang cam dia nie boleh call aku yang sememangnya pecah lobang! Sesuatu sangatlah.BTWY, aku tak leh go to detail on what we are talking round about, sebabnya...lebih suka disimpan wat sementara waktu.

Cerita Lift

Semalam aku pulang agak lewat. Difikirkan, sampai bila pun kerja ku takkan habis. Setelah aku berkemas untuk pulang telephone berdering..Seorang kawan yang dah lama tidak aku dengar ceritanya. Ding Dong here and there, terus aku ke lift untuk pulang kerumah. dan lift terbuka...
Wahhh...terkezut aku sekejap. Orang yang aku admired setelah sekian lama depan mata dan bersama kawanya pulak..ciss potong stim. Hemsem memang hensem..macho lagi lak tu.Aku yang kepenattan nie try control my self ler ...dan dalam hati nie kian berdebar..dupp dapp..Kalau kak kiah berlari belum tentu boleh kalahkan jantung aku nie. Anyway,nak jadi cerita dia tegur aku..and dushhh..meletup jantung aku dibuatnya..."kerja kat sini ker?tegur aku dan aku pun dengan gugup menjawab..'haah..hehe"...and dari situ segalanya baru bermula...